...:DuL mI aNgEl:.... ¤Admin¤
Broj poruka : 2448 Godina : 28 Lokacija : Sa Dulce u shopping!!!!Ludo se provodimo!!! Job/hobbies : Da pevam,da igrem..... Humor : XaXaXaXaXa koliko volite Dulce? : fan icon : Datum upisa : 15.02.2008
| Naslov: Dulce Maria vrea sa colaboreze cu Shakira Ned Jun 22, 2008 8:52 pm | |
| Desi se bucura de succes atat in cariera muzicala alaturi de RBD, cat si in cea de actrita, Dulce Maria inca mai are vise neimplinite. Unul dintre acestea este o colaborare in plan muzical cu Shakira.
La doar 22 de ani, a devenit cunoscuta in intreaga lume prin intermediul telenovelei Rebelde, apoi a avut succes si cu trupa Rbd , a scris o carte, iar in curand va incepe filmarile la o noua productie, intitulata `Una vez mas`. `Incep in august filmarile pentru `Una vez mas` si sunt foarte fericita pentru ca este prima mea productie de acest tip`, a declarat Dulce Maria .
Desi multi tineri ar fi mai mai mult decat fericiti sa fie in locul ei, Dulce Maria nu se multumeste cu atat. Ea viseaza la o colaborare cu Shakira . `Imi doresc mult ca intr-o zi sa pot compune alaturi de Shakira `, a declarat membra trupei RBD. Sursa: BestMusic | |
|
~*DyC FAN*~ ¤Admin¤
Broj poruka : 790 Lokacija : Sa Dul i Ukerom!!!! koliko volite Dulce? : fan icon : Datum upisa : 09.05.2008
| Naslov: Re: Dulce Maria vrea sa colaboreze cu Shakira Uto Jun 24, 2008 11:36 am | |
| bolja je ona od shakire!!! | |
|
Dulce sweet ¤Dulce tu favorita¤
Broj poruka : 255 koliko volite Dulce? : fan icon : Datum upisa : 19.07.2008
| Naslov: Re: Dulce Maria vrea sa colaboreze cu Shakira Ned Jul 20, 2008 2:24 pm | |
| | |
|
***Dulce Natasha*** ¤Moderator¤
Broj poruka : 553 koliko volite Dulce? : fan icon : Datum upisa : 18.02.2008
| Naslov: Re: Dulce Maria vrea sa colaboreze cu Shakira Ned Jul 20, 2008 2:49 pm | |
| Naravno da jeste!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
...:DuL mI aNgEl:.... ¤Admin¤
Broj poruka : 2448 Godina : 28 Lokacija : Sa Dulce u shopping!!!!Ludo se provodimo!!! Job/hobbies : Da pevam,da igrem..... Humor : XaXaXaXaXa koliko volite Dulce? : fan icon : Datum upisa : 15.02.2008
| Naslov: Re: Dulce Maria vrea sa colaboreze cu Shakira Ned Jul 20, 2008 6:48 pm | |
| - ~*DyC FAN*~ ::
- bolja je ona od shakire!!!
| |
|
~*ReBeLdE G!rL*~ ¤Moderator¤
Broj poruka : 1622 Lokacija : Sa ReBeLdE Na PlAn!n! koliko volite Dulce? : fan icon : w Datum upisa : 03.08.2008
| Naslov: Re: Dulce Maria vrea sa colaboreze cu Shakira Pon Avg 11, 2008 1:54 pm | |
| NARAWNO DA JE BOLJA!!!!!!!!! dmmmmmmmmmmmm :[cc :robertaews | |
|
dulce_martina ¤Bienvenida¤
Broj poruka : 26 koliko volite Dulce? : fan icon : Datum upisa : 01.08.2008
| Naslov: Re: Dulce Maria vrea sa colaboreze cu Shakira Pon Avg 18, 2008 3:37 am | |
| | |
|
~*ReBeLdE G!rL*~ ¤Moderator¤
Broj poruka : 1622 Lokacija : Sa ReBeLdE Na PlAn!n! koliko volite Dulce? : fan icon : w Datum upisa : 03.08.2008
| Naslov: Re: Dulce Maria vrea sa colaboreze cu Shakira Sub Sep 06, 2008 8:45 pm | |
| - ...:DuL mI aNgEl:.... ::
- ~*DyC FAN*~ ::
- bolja je ona od shakire!!!
| |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Dulce Maria vrea sa colaboreze cu Shakira | |
| |
|