| Ovo je bolest!!!Ukrala je identitet od Dul | |
|
+12Andjelija ~DULCE~FOREVER~ *$*La Choky*$* Roberta Maja $*~*Mai princessa*~*$ ~*ReBeLdE G!rL*~ CapljaVoliBilla ***Dulce Iwana*** ~*DyC FAN*~ ***Dulce Natasha*** Dulce sweet ...:DuL mI aNgEl:.... 16 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
...:DuL mI aNgEl:.... ¤Admin¤
Broj poruka : 2448 Godina : 28 Lokacija : Sa Dulce u shopping!!!!Ludo se provodimo!!! Job/hobbies : Da pevam,da igrem..... Humor : XaXaXaXaXa koliko volite Dulce? : fan icon : Datum upisa : 15.02.2008
| Naslov: Ovo je bolest!!!Ukrala je identitet od Dul Sub Jul 19, 2008 4:35 pm | |
| | |
|
| |
Dulce sweet ¤Dulce tu favorita¤
Broj poruka : 255 koliko volite Dulce? : fan icon : Datum upisa : 19.07.2008
| Naslov: Re: Ovo je bolest!!!Ukrala je identitet od Dul Ned Jul 20, 2008 2:09 pm | |
| Dulce je milion puta lepsa od ovog klona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
***Dulce Natasha*** ¤Moderator¤
Broj poruka : 553 koliko volite Dulce? : fan icon : Datum upisa : 18.02.2008
| Naslov: Re: Ovo je bolest!!!Ukrala je identitet od Dul Ned Jul 20, 2008 3:01 pm | |
| Moze da lichi na nju kolko hoce ali ne moze da ima njen duh i hrabrost!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 2448 Godina : 28 Lokacija : Sa Dulce u shopping!!!!Ludo se provodimo!!! Job/hobbies : Da pevam,da igrem..... Humor : XaXaXaXaXa koliko volite Dulce? : fan icon : Datum upisa : 15.02.2008
| Naslov: Re: Ovo je bolest!!!Ukrala je identitet od Dul Ned Jul 20, 2008 6:30 pm | |
| Da Ona je samo imitira Glumi nju | |
|
| |
~*DyC FAN*~ ¤Admin¤
Broj poruka : 790 Lokacija : Sa Dul i Ukerom!!!! koliko volite Dulce? : fan icon : Datum upisa : 09.05.2008
| Naslov: Re: Ovo je bolest!!!Ukrala je identitet od Dul Ned Jul 20, 2008 9:22 pm | |
| ma moze ona da je imitira...ali sta joj vrdi dul je jedna i jedina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Ovo je bolest!!!Ukrala je identitet od Dul Ned Jul 20, 2008 9:32 pm | |
| Da Pokosava da se proslavi s tim lookom | |
|
| |
***Dulce Iwana*** ¤Dulce tu gatita¤
Broj poruka : 490 Godina : 28 Lokacija : Na rebelde koncertu!!! Job/hobbies : Sviram klavir i treniram tenis Humor : xaxaxaxaxa...... koliko volite Dulce? : fan icon : Datum upisa : 11.07.2008
| Naslov: Re: Ovo je bolest!!!Ukrala je identitet od Dul Čet Jul 31, 2008 10:53 am | |
| - ***Dulce Natasha*** ::
- Moze da lichi na nju kolko hoce ali ne moze da ima njen duh i hrabrost!!!!!!!!!!!!
| |
|
| |
CapljaVoliBilla ¤Bienvenida¤
Broj poruka : 93 Godina : 31 Lokacija : na TH koncertuuu! :D koliko volite Dulce? : fan icon : Datum upisa : 16.06.2008
| Naslov: Re: Ovo je bolest!!!Ukrala je identitet od Dul Uto Avg 05, 2008 3:14 pm | |
| Pa slatka je cura. a i nije jedina koja imitira Dul, ima 10000 njih koje to pokushavaju svom silom. Pa shta, ofarbala se kao ona, i ima lokne. to je sve | |
|
| |
Broj poruka : 93 Godina : 31 Lokacija : na TH koncertuuu! :D koliko volite Dulce? : fan icon : Datum upisa : 16.06.2008
| Naslov: Re: Ovo je bolest!!!Ukrala je identitet od Dul Uto Avg 05, 2008 3:14 pm | |
| I, da, nije uopshte UKRALA IDENTITET od Dul, kako si ti to napisala, ukrasti nechiji identitet ne znachi izgledati kao on | |
|
| |
| Naslov: Re: Ovo je bolest!!!Ukrala je identitet od Dul Uto Avg 05, 2008 3:39 pm | |
| Meni nije slatka Da bude svoja a ne da imitrira Dul | |
|
| |
***Dulce Iwana*** ¤Dulce tu gatita¤
Broj poruka : 490 Godina : 28 Lokacija : Na rebelde koncertu!!! Job/hobbies : Sviram klavir i treniram tenis Humor : xaxaxaxaxa...... koliko volite Dulce? : fan icon : Datum upisa : 11.07.2008
| Naslov: Re: Ovo je bolest!!!Ukrala je identitet od Dul Uto Avg 05, 2008 5:10 pm | |
| - ...:DuL mI aNgEl:.... ::
- Meni nije slatka
Da bude svoja a ne da imitrira Dul | |
|
| |
~*ReBeLdE G!rL*~ ¤Moderator¤
Broj poruka : 1622 Lokacija : Sa ReBeLdE Na PlAn!n! koliko volite Dulce? : fan icon : w Datum upisa : 03.08.2008
| Naslov: Re: Ovo je bolest!!!Ukrala je identitet od Dul Pon Avg 11, 2008 1:17 pm | |
| PA ZAWIDI DUL...PA AJDE DA JE IMITIRA,MISLI DA CHE NEKO STWARNO POMISLITI DA JE DUL...A U STWARI!!!! MA DUL JE ZAKON!!!!!!!!! DUL JE MILION PUTA I BOLJA I LEPSHA,PA CHAK I PAMETNIJA! NJU NEMOZE NIKO DA IMITIRA!!!!!!!!!!!!!!!!! dmmmmmmmmmmmm :ddddddd: :Anahi: :bf: :haha: :mexicodul: :dulll: :uplasena: :beso: :ko zna: | |
|
| |
| Naslov: Re: Ovo je bolest!!!Ukrala je identitet od Dul Čet Avg 28, 2008 9:14 pm | |
| Pa dobro ljudi, shta? Imitira Dul, ko zna zashto to radi, mi to ne znamo.
A uostalom, stvanro nije jedina. Ima ih hiljadu, chak i na ovom forumu koje imitiraju Dul. HIljadu devojchica/tinejdzherki na svetu je san da budu kao ona. Pa shta? A da vi izgledate tako?Priznajte da biste volele da ste tolikkko slichne Dulce
Poslednji izmenio CapljaVoliBilla dana Ned Sep 07, 2008 9:50 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
$*~*Mai princessa*~*$ ¤Dulce tu favorita¤
Broj poruka : 312 Godina : 27 Lokacija : Tu i tamo...swugde po malo Job/hobbies : Druzenje,na netu,.... Humor : Ha,ha,ha koliko volite Dulce? : fan icon : Datum upisa : 01.09.2008
| Naslov: Re: Ovo je bolest!!!Ukrala je identitet od Dul Sub Sep 06, 2008 11:14 am | |
| - Dulce sweet ::
- Dulce je milion puta lepsa od ovog klona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
potpisujem bb | |
|
| |
Broj poruka : 1622 Lokacija : Sa ReBeLdE Na PlAn!n! koliko volite Dulce? : fan icon : w Datum upisa : 03.08.2008
| Naslov: Re: Ovo je bolest!!!Ukrala je identitet od Dul Sub Sep 06, 2008 8:40 pm | |
| | |
|
| |
Dulce sweet ¤Dulce tu favorita¤
Broj poruka : 255 koliko volite Dulce? : fan icon : Datum upisa : 19.07.2008
| Naslov: Re: Ovo je bolest!!!Ukrala je identitet od Dul Pon Sep 08, 2008 1:17 pm | |
| pa nego sta,da se zna ko je dull a ko klon! :[cc | |
|
| |
| |
| |
$*~*Mai princessa*~*$ ¤Dulce tu favorita¤
Broj poruka : 312 Godina : 27 Lokacija : Tu i tamo...swugde po malo Job/hobbies : Druzenje,na netu,.... Humor : Ha,ha,ha koliko volite Dulce? : fan icon : Datum upisa : 01.09.2008
| Naslov: Re: Ovo je bolest!!!Ukrala je identitet od Dul Uto Sep 09, 2008 12:56 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Ovo je bolest!!!Ukrala je identitet od Dul Uto Sep 09, 2008 10:22 pm | |
| | |
|
| |
Roberta Maja ¤Dulce tu favorita¤
Broj poruka : 254 Godina : 28 koliko volite Dulce? : fan icon : Datum upisa : 19.04.2008
| Naslov: Re: Ovo je bolest!!!Ukrala je identitet od Dul Ned Sep 28, 2008 8:18 pm | |
| - CapljaVoliBilla ::
- Pa dobro ljudi, shta?
Imitira Dul, ko zna zashto to radi, mi to ne znamo.
A uostalom, stvanro nije jedina. Ima ih hiljadu, chak i na ovom forumu koje imitiraju Dul. HIljadu devojchica/tinejdzherki na svetu je san da budu kao ona. Pa shta? A da vi izgledate tako?Priznajte da biste volele da ste tolikkko slichne Dulce a slazem se i sa ostalima 1! | |
|
| |
*$*La Choky*$* ¤Admin¤
Broj poruka : 682 Godina : 32 Lokacija : ♥♥♥con Ucker en mi corazon parasiempre♥♥♥ koliko volite Dulce? : fan icon : Datum upisa : 19.04.2008
| Naslov: Re: Ovo je bolest!!!Ukrala je identitet od Dul Ned Sep 28, 2008 10:47 pm | |
| pa i ja hocu da se farbam u crveno i da busim nos...........mislim nije joj devojka ukrala identitet........mislim ona joj je idol kao i meni i jednostavno joj se svidja stil oblacenja i svega ostalog od Dul....... | |
|
| |
| Naslov: Re: Ovo je bolest!!!Ukrala je identitet od Dul Pon Okt 06, 2008 9:09 am | |
| ^^ Potpisujem! Naravno da joj nije ukrala idntitet! Ukrasti identitet ne znachi izgledati kao neko! Dobro, naravno da je Dul lepsha od nje, ali shta, simpatichna je cura.
Mislim, po meni, najbolje je ne imitirati nikoga, i biti svoja. Ali dobro, ako vec volish da budesh kao Dul....... :) | |
|
| |
~DULCE~FOREVER~ ¤Dulce tu favorita¤
Broj poruka : 263 Godina : 28 Lokacija : ~Sa Dulce para siempre~ Job/hobbies : TRENIRAM TENIS Humor : Soooper....XD koliko volite Dulce? : fan icon : Datum upisa : 23.05.2008
| Naslov: Re: Ovo je bolest!!!Ukrala je identitet od Dul Sub Nov 15, 2008 7:29 pm | |
| - Dulce sweet ::
- Dulce je milion puta lepsa od ovog klona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| |
|
| |
Andjelija ¤Dulce tu favorita¤
Broj poruka : 311 Godina : 27 Lokacija : sa dulce i na kraj sveta Humor : xa,xa,xa koliko volite Dulce? : fan icon : Datum upisa : 18.09.2008
| Naslov: Re: Ovo je bolest!!!Ukrala je identitet od Dul Ned Nov 16, 2008 9:43 pm | |
| ona je samo BLEDA kopija od dul | |
|
| |
*D*u*l*c**M*a*r*i*a* ¤Dulce tu favorita¤
Broj poruka : 348 Godina : 29 Lokacija : *Sa Uckerom u setnji* koliko volite Dulce? : fan icon : Datum upisa : 11.07.2008
| Naslov: Re: Ovo je bolest!!!Ukrala je identitet od Dul Pon Nov 17, 2008 12:06 am | |
| ja se slazem sa CapljaVoliBilla,jer mislim da je dul njoj idol....a na slikama sa RBD koncerta mozete videti mnogo njih koji su se ofarbali u crveno!!!I naravno koji imitiraju Dul u oblacenju....i zato mislim da ona nije ukrala identitet od Dul!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ovo je bolest!!!Ukrala je identitet od Dul | |
| |
|
| |
| Ovo je bolest!!!Ukrala je identitet od Dul | |
|