...:DuL mI aNgEl:.... ¤Admin¤
Broj poruka : 2448 Godina : 28 Lokacija : Sa Dulce u shopping!!!!Ludo se provodimo!!! Job/hobbies : Da pevam,da igrem..... Humor : XaXaXaXaXa koliko volite Dulce? : fan icon : Datum upisa : 15.02.2008
| Naslov: RBD La familia Čet Avg 14, 2008 12:43 pm | |
| Ovo sam ja napisala....U pocetko je stvarno bzv ali nadam se da ce vam se kasnije svidjati vise! Ovo je moja la familia....Moja verzija Popularna grupa RBD posle rebelde su nastavili sa pevanjem ali izgleda serija rebelde je ostavila otiskena Los A i Los Vondys Los A su tajno u vezi a Los vondy se vole ali ne priznaju Maite je totalno otkacena kao i Chris Devojke zive prekuputa od muskarca.Ali Ucker,Chris i Poncho su sve vreme kod njih | |
|
...:DuL mI aNgEl:.... ¤Admin¤
Broj poruka : 2448 Godina : 28 Lokacija : Sa Dulce u shopping!!!!Ludo se provodimo!!! Job/hobbies : Da pevam,da igrem..... Humor : XaXaXaXaXa koliko volite Dulce? : fan icon : Datum upisa : 15.02.2008
| Naslov: Re: RBD La familia Čet Avg 14, 2008 12:44 pm | |
| Jutro....Anny ulazi u trepezariju Anny:Hola bbs May,Dul,Ucker,Poncho,Chris:Hola bb(xexex) Poncho:Anny,eeee jel bi mogle da podjes samnom u moju sobu eee da mi kazeg gde je moj duks Dul:Zar nemozes sam?? Poncho:Ona mi je gurnula negde....eee Anny:Si claro(nervozna) Ulazi se u sobu Anny:Zamalo da nas otkriju!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poncho:Trebas bolje da glumis!!!!!!!!!!!!!!! Anny:Ja???Ti samo pricas eeee Poncho:Makar kazem nesto!!!!! Anny:Joj nemogu da se svadjam sa ranog jutra! Poncho:Si amor.(Poljubi je).Ali zar ne mislis da je bolje da kazemo i sve ce biti OK Anny:NO PONCHO!Vec smo pricali o tome!Nisam spremna da kazem...(ode u trepezariju a Poncho je preti) Dul i Ucker se svadaju Dul:Ja mislim da je bolje da otvorimo koncert sa pesmom REBELDE Ucker:Ne!!!ta pesme je vec stara!Bolje sa Inalcanzable Dul:ta pesme je spora i uspavace publiku!!!! Ucker:nece!!!! Chris:Prestanite da se svadjete Maite:Slazem se sa chrisom!Pozvacemo i pitacemo menadjementa Dul:OK Ucker:OK Anny i poncho sede za sto.... ...................................................................Nastavak.................. Kasnije…. May:Ceo dan si na netu Dul… Ucker:Pustije da igra igrice(xexexex) Dul:Za tvoju informaciju ne igram igrice nego zakazujem sudar Ucker:Que?? Dul:Si.Uj!Vec me je neko pozvao Any:Cool Ucker:Nije cool…Jel znas da se opasno da izlazis sa nekim preko neta?? Dul:To je tvoj problem Ucker….Ne umes da rizikujes…. Dul ode u svoju sobu Ucker je ostao na istom mestu zamisljen o njenim recima
Kasnije je najbilje.....xexexe Maite:Poncho,gde ti je duks?? Svi clanovi RBD su pogledali na njega... Anny:Samo sam mu pokazala gde je i ostavio je na mestu! Poncho:Da,da I usnama kaze hvala ...... Anny se krija od Poncha...... May:Anny sta ti je?? Dul:Sto se krijes od Alfonsa?? Anny:Ne krijem se....Umisljate Dul:Sad smo mi lude???????? May:Smiri se Dul Anny:Slazem se Dul:Sad se okrecete protiv mene?? May:Obvio no....Naravno da ne.... Anny:Nema ovde strane Dul:Ok amix...A sto si se krila?? Anahi skrece sa teme Anny:Dul sto si nervozna? Dul:Nisam Anny:Sad sam ja luda?? May:Prica se ponavlja...xexe Dul:Ok...Reci cu.... Anny:Ajde brzo Dul:Nervira me Ucker!!!!Sta on mora da odlucuje u vezi koncerta.....u vezi mog zivota!!!! May:Samo pokusava da ti pomogni Dul:Ne!On misli da sam ja retardirana i da nemogu sama nista da svatim!!!! Anahi nije vise izdrzala da ne kaze Anny:Zatosto mu se svidjas! May i Dul:QUE???? Dul:Naravno da ne.... May:Sta lupas......(zainteresuje se)Otkud znas?? Anny:Pa kad sam se krila ispod kreveta od Poncha ,Ucker mu je rekao! Dul:Ispod cega?? May:Poncho?? Anny:Ne,ne,ne,ne tooooooooo May:uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Amor Dul:uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Love Any:Prestanite....Nisam zbog toga bila ispod kreveta......Treazila sam nnesto Dul:Poncha!xexexexxexexe May:xexexxexexexexex Anny:Ne!!!!!! Dul:Znaci Ponchove gace...xexxexexexex Anny:Prestani! May pukla od smeha Anny:Trazila sam moju tasnicu koju je on sakrio!!!!Igralismo se bzv Dul i May:oooo May:Ja vec ocekivala ljubav(tuzna)Dul i Ucker necu da priznaju da se vole.A sad ja mislila napokon priznanje i ne Dul:Ja ne voli Uckre.Naravno da NE...... May i Anny:ahaaaaaaaaaaaaaaaa Izasle iz sobe a Dul stoji ljutito ............... Ucker:Nemogu da verujem....Ja ne umem da rizkijem.....Sta ona oce da se bacim sa mosta....To je rizikovanje...... Chris:Sta te briga sta prica.... Poncho:Ja znam....xexex Ucker ga pogleda kao cuti Chris:Sta,sta? Ucker ljutito Ucker:Nista...Obvio... Poncho:Nista,nista(smeska se) Ucker:Danasa cemo izadji nas 3 u provod! Poncho:Ja nemogu....eeeee......Imam planove Ucxker:OK!!!Onda cemo samo Chris i ja.... Chris:Ja imam sudar sa komsinicemo........Hot......... Zamisljne Ucker:Sta cu ja da radim??(izlazi iz sobe) ..................................... Anny se sunja po kuhinji tiho........ Poncho:Anny!!!!!!(zadere se) Anny se uplasi Anny:Ha........Sta radis?? Poncho:Nista...Ali Anny...Slusaj Anny:Moram da idem....BYE! Poncho je uhvati za ruku Poncho:Cekaj!Imam osecaj da me izbegavas... Anny:Ko?Ja Poncho klimne glavom Anny:Ma ne....Umisljajs Poncho:Nisam bas sigurna.... Anny to precuti Poncho:Oces da izadjemo veceras? Anny:Joj ne....Imam planove Poncho:Ali dogovorilismo se!!!cak sam Uckere ispalio Anny:Zao mi je...Ali sam zaboravila Poncho udari sakom po stolu jako...Anny se uplasi Anny:bebe.... Poncho:Sta bb??Ispaljujes me vec 3 dana! Izadje ljutito iz sobe ................................ Anny:Brzo May,ajde u kupovinu May:Zasto? Anny:Poncho terba da misli da sam zauzeta.... May:Necu nikoga da lazem! Anny:Ne lazes...Porfa May:Ne,ne,ne.........Ponvho mi je kao brat.... Anny:Ma samo ces izaci sa mnom.........That's it! May:Neznam sta da kupim...... Anny:Bilo sta...Sta oces... May:Nezelim nista....To je problem ANny:Samo izadji sa mnom...Molim te May:Ok!!!!(tuzna) | |
|
***Dulce Iwana*** ¤Dulce tu gatita¤
Broj poruka : 490 Godina : 28 Lokacija : Na rebelde koncertu!!! Job/hobbies : Sviram klavir i treniram tenis Humor : xaxaxaxaxa...... koliko volite Dulce? : fan icon : Datum upisa : 11.07.2008
| Naslov: Re: RBD La familia Pon Avg 18, 2008 11:53 am | |
| | |
|
Dulce Rebeldia *Prvi put chujes za Dul*
Broj poruka : 2 Godina : 29 Lokacija : u SWIJETU SNOVA...<3 Job/hobbies : čitanje web novel, treniranje,pjevanje i pisanje, moda. i drženje s prijateljima Humor : Što je to malo i žuto i laje iza kuće..retardirano pile..XD koliko volite Dulce? : fan icon : Datum upisa : 02.01.2010
| Naslov: Re: RBD La familia Ned Jan 03, 2010 12:22 pm | |
| Nova sam na forumu....mislim citala sam jucer ovu web novelu i predobra je.....šteta što je nisi nastavila.. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: RBD La familia | |
| |
|