| --Tiempo-- | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Dulce~La~Diva~De~Mi~Vida ¤Bienvenida¤
Broj poruka : 105 Godina : 31 Lokacija : ***con mi Dul xsiempre!*** Humor : :);):);):);):);) koliko volite Dulce? : fan icon : Datum upisa : 18.11.2008
| Naslov: --Tiempo-- Sre Nov 19, 2008 11:46 pm | |
| Ovo nije moja wn ali mi se jako svidja...Nadam se da ce i vama! | |
|
| |
Broj poruka : 105 Godina : 31 Lokacija : ***con mi Dul xsiempre!*** Humor : :);):);):);):);) koliko volite Dulce? : fan icon : Datum upisa : 18.11.2008
| Naslov: Re: --Tiempo-- Sre Nov 19, 2008 11:52 pm | |
| Zato sto su oduvek bili Family... Ali sada i danas.. Vise nego ikad... Jer na kraju tunela ceka svetlo... Kazu da vreme leci sve,da se lakse zaboravlja sve,pa i neuzvracene ljubavi....Da li je to zaista tako?Sta se desi kada prebolis tu ljubav i onda je opet sretnes??? Proslo je skoro 10 godina od proslave u skoli...Iako su svi na kraju izgledali srecno,to nije dugo potrajalo.Dva meseca kasnije Mia se udala za Arona i ostavila Migela...Slomljen Migel odlazi u Spaniju..Roberta je ostala trudna sa Diegom,ali posto je saznala da je prevario sa njegovom starom ljubavi Paolom ostavila ga je i otisla u evropu..Diego se nikada nije pomirio sa tim da je Roberta otisla iako je u vezi sa Poulom nepune 5 godine..Lupe se udala sa Santosom, i imaju jedno dete...Ali ni njena sreca nece jos dugo trajati...Uskoro se blizi proslava njihove generacije,gde ce se ponovo videti,a tu je i Teovo i Lujanino vencanje....Da li ce ljubav ponovo oziveti?svi buntovnici zajedno,ali mnoogo stariji i sa vise iskustva...Vreme je ucinilo svoje,ali uspomene i secanja su jos uvek duboko unutra.... | |
|
| |
| Naslov: Re: --Tiempo-- Sre Nov 19, 2008 11:59 pm | |
| Roberta Pardo Ona se promenila i spolja i iznutra...ostala je isto buntovna,ali mnogo smirenija.....posto je ostala trudna sa Diegom,posle 4 godine zabavljanja, i saznala za diegovu prevaru bez reci je otisla u evropu i preknula sve veze sa ljudima koje je volela...Ponekad zove Almu,a jedini sa kim se cuje i koga povremeno vidja je Miguel.Diegu nikada nije rekla da je trudna i ima predivnu devojcicu Dulce...Najvise na svetu voli svoju cerku....Studira muziku,peva i veoma je poznata u Francuskoj....Zivi u Parizu mada cesto boravi i u Spaniji Mia Colucci Mozda se ne vidi spolja.....ali Mia se promenila,ostala je doduse isti fanatik za modu i jos uvek ima isti osmeh...i smeje se,ali bez volje za zivotom...Udala se za milionera Arona i sa njim ima jednu cerku Anu Paolu...Veoma je nesrecna,i jedini razlog zbog kog zivi je njena cerka.Poslednjih 5 godina nije prosao nijedan dan,a da nije pomislila na Miguela.Mnogo joj nedostaje njen stari zivot,kao i prijatelji koje nije dugo videla....Vreme je promenilo njen izgled,nacin razmisljanja...sazrela je....ali joj vise nego ikada treba ona razmazena devojcica mia | |
|
| |
| Naslov: Re: --Tiempo-- Čet Nov 20, 2008 12:04 am | |
| Diego Bustamante Posto je Roberta otisla u Evropu Diego je ostao potpuno slomljen i posle nekoliko hiljada bezuspesnih pokusaja da je pronadje i objasni joj vratio se Paoli....Iako je uopste nevoli oseca se ispunjeno i manje usamljeno kada je pored njega.Diego je jedan oda najboljih kompozitora Mexica Miguel Arango Miguel zivi u Spaniji....Preselio se posto se Mia udala i posto je saznao da je trudna....Zavrsio je medicinu i jedan je od najcenjenijih doktora u Spaniji...Iako mu se u pocetku cinilo nemoguce da ce uspeti da zaboravi Miu,uspeo je i ludo se zaljubio u Saru...Ozenio se i ima sina Alfonsa..Jedine osobe sa kojima se cuje su teo i njegova porodica...Cesto se vidja sa Robertom,a Dulce obozava kao i ona njega | |
|
| |
| Naslov: Re: --Tiempo-- Čet Nov 20, 2008 12:13 am | |
| Luisana Alejandra Herrera de Arango-Sara Dulce Alfonso Ana Paola Aaron | |
|
| |
| Naslov: Re: --Tiempo-- Čet Nov 20, 2008 12:14 am | |
| Postavicu i prvu epi...Kazite da li da nastavljam! | |
|
| |
| Naslov: Re: --Tiempo-- Čet Nov 20, 2008 12:16 am | |
| pariz
Dulce:Mama,mami,mama….
Roberta:ne reaguje
Dulce:Mama!!!!(mase joj rukom)
Roberta:reci duso…
Dulce:kada cemo da idemo u Spaniju
Roberta:a zashto bi ti da ides tamo….(uzima je I stavlja je u krilo)
Dulce:zato sto je alfonsu rodendan
Roberta:aaaaaaaaaa pa duso vidis ne mozemo..
Dulce:alji…
Roberta:Duso Miguel je dobio premestaj I otisao je u Mexico…sada smo se culi
Dulce:I tetka Sara I poncho(alfonso)
Roberta:da,ali ne brini jer sutra idemo I mi..
Dulce:IDEMO U MEKSIKO?
Roberta:da,ali samo ako budes dobra
Dulce:mami,bicu najbolja devojcica na svetu I videcu baku,deku,tatu..
Roberta(jedna suza joj ide niz obraze)
Dulce:Mama zasto places….Bicu dobra
Roberta:duso ovo su suze radosnice….placem od srece…(brise suzu I jako grli dulce) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: --Tiempo-- | |
| |
|
| |
| --Tiempo-- | |
|